Over 60andMore

De auteurs van 60andMore.com hebben een missie: voor jou de levensfase vanaf 60 jaar tot een inspirerende en vernieuwde fase te maken.  Deze auteurs zijn:

  • Coby Siegers, ex-docente Nederlands, ex-verpleegkundige, vrijwilligster en al haar hele leven gefocust op gezondheid en een goede leefstijl. Sinds haar vierde jaar verzot op het werken met stoffen, garen en textiel
  • Leon Verhoef, na zijn studie sociologische economie gewerkt als interim manager en veranderaar, muziek liefhebber, studerend voor jazz musicus, bevlogen inspirator en altijd op zoek naar de zin van het leven

 

60andMore staat open voor gastschrijvers. De volgende auteurs plaatsten artikelen:

  • Peter Camp: organisatiesocioloog en ontwikkelaar van de veel gebruikte matrixmethode, een interactieve bottom-up en doe-het-zelf-aanpak voor veranderingen in organisaties. Hij publiceerde onder meer de everseller De gekookte kikker, Delen met de matrix, Gebouwen met een ziel en De broedfactor. Hij is gefascineerd door nieuwe woonvormen.
  • Marijke Coert: Individueel- en Verandercoach en Specialist Eenzaamheid. Zij heeft ruim 40 jaar ervaring op HRM-gebied opgedaan in advisering, coaching en begeleiding van leidinggevenden en medewerkers. Zij volgde de beroepsopleiding coaching bij de Academie voor Coaching in Utrecht. Zij is gespecialiseerd in deskundige hulp bij eenzaamheid volgens Faktor5 ontwikkeld door Jeannette Rijks.
  • André van Leijenhorst: psycholoog gespecialiseerd in goed ouder worden. Hij is auteur van de boeken ‘Zin in je Leven, over positief ouder worden’ (2016) en van ‘Ambitieus Ouder Worden, het beste komt nog’ (2018). Zijn werkwijze is persoonlijk, praktisch en professioneel. Respect en echte aandacht staan daarbij centraal.

Allen hebben ze de leeftijd van 60andMore bereikt.

 

De intentie achter 60andMore is te lezen op Inspiratie voor Ouderen

We komen graag met je in contact. Heb je suggesties, reacties of zou je ook graag eens een artikel voor 60andMore willen schrijven, stuur ons dan een email.

Email: redactie@60andmore.com