Inspiratie voor ouderen

Wat wil 60andMore jou brengen?

Inspiratie voor ouderen, dat is waar 60andMore zich opricht. Je hebt na je pensionering nog vele jaren voor je. Je kunt doen en laten wat je wilt. De vrijheid waar je altijd al van droomde heb je nu. Werken hoeft niet meer. Maar wat nu? Hoe ga je dat aanpakken? Wat ga je doen nu je werkzame leven achter de rug is?

Hoe ga je van die pakweg 8500 dagen die je voor je hebt, de meest geweldige jaren van je leven maken? Je oude, vaste patronen en leefritmes zijn samen met je werk verdwenen. En leven zonder structuur is best lastig merk je na enkele maanden.

Intentie van 60andMore

60andMore wil je stimuleren om het mooiste uit de komende jaren te halen en het mooiste uit jezelf. Je hebt dromen, misschien ver weggestopt en ondergesneeuwd, maar je hebt ze zeker. 60andMore wil ze samen met jou herontdekken en gaan waarmaken: inspiratie voor ouderen.

De site van 60andMore wil je daarin begeleiden, ideeën aanreiken en stimuleren om zo de komende waardevolle jaren optimaal te gaan (be)leven. Hier vind je inspiratie voor een spannende levensfase.

Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina Wonen of lees het drieluik onder de titel Wat kunnen we leren van jongeren?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *