Inspiratie voor ouderen

Kostbare jaren

Op 60andMore vind je inspiratie voor ouderen. Fijn dat je op 60andMore aan het rondstruinen bent. Mogelijk ben je je aan het oriënteren op de kostbare jaren die voor je liggen. Zoekend naar de mogelijkheden die je hebt. Dat je beseft hoe kostbaar de jaren zijn die voor je liggen. Wat te doen nu je zoveel vrijheid hebt?

Je zoekt misschien naar mogelijkheden om actief en energiek te blijven. Hoewel je beseft dat eenzaamheid en verminderde vitaliteit mogelijk onderdeel zijn van ouder worden, geeft elke dag weer een kans om leuke en mooie dingen te doen en te ervaren. Elke dag geeft weer een kans een nieuwe invulling te geven aan je leven en je nog niet gerealiseerde dromen waar te maken: het leven zal geleefd worden tot het eind!

Mind-shift

60andMore wil je daarbij inspireren, wil je tips en ideeën aanreiken. De site wil je helpen inzicht te krijgen in je levensfase van 60andMore. Het wil je beelden aanreiken om over na te denken, om te overwegen. Beelden die tot doel hebben een mind-shift te bereiken: een mind-shift weg van de traditionele kijk op ‘ouder-worden en ouder-zijn’. Beelden die je helpen helder te krijgen hoe jij tegen ‘ouder-zijn’ aankijkt. Hoe jij jouw beeld rond ouder-zijn zodanig kan aanpassen dat het je leven verrijkt en dat je nieuwe mogelijkheden gaat ontdekken. Met als doel dat je elke ochtend weer vol energie je bed uit stapt, om ’s avonds weer met voldoening je nachtrust te omarmen.

Men is van mening dat het bereiken van een mind-shift wel de nodige voeten in aarde heeft. Je moet er voor in actie komen. 60andMore wil je uitdagen om die stap zo maximaal mogelijk te maken, passend bij jouw intenties en mogelijkheden.

Dromen

Elke pagina en elk bericht op 60andMore daagt je uit om jezelf te verkennen, te ontdekken wat je nu eigenlijk vindt. Wat je wilt. Waar je van droomt en zou willen doen. 60andMore wil je helpen en inspireren om dat dan ook te realiseren. Dat wat je altijd al had willen doen, waar je in je jonge jaren over droomde, wat je zag als je doel. Om dat weer uit je onderbewustzijn omhoog trekken en voor je plaatsen. 60andMore wil je ook instrumenten geven om je je dromen bewust te worden en daarmee aan de slag te gaan.

Realisme

60andMore wil ook realistisch zijn. Ouder worden heeft ook zeker onhebbelijke kanten, zaken waar je iets mee moet. Je lijf wordt toch stapje voor stapje wat minder. Er treedt her en der mogelijk wat slijtage op. Dat is onvermijdelijk. Ondanks de beperkingen kan je toch blijven streven en werken aan je dromen, vanuit de mogelijkheden die je in je hebt.

Steeds wat nieuws

Je kunt op de website rond kijken en regelmatig terug komen voor nieuwe inspiratie. 60andMore zorgt ervoor dat er telkens weer nieuwe en inspirerende items verschijnen. Verandering van bewustzijn, het bereiken van een mind-shift vereist kleine stappen, doorzetten en het diep in je opzuigen van de beelden en mogelijkheden. Veel onderwerpen die 60andMore aanreikt zijn wegwijzers naar verdieping. Er worden boeken, films, docu’s, websites aangereikt waarmee je jezelf verder kan laten inspireren en laten leiden. Put rijkelijk uit deze inspiratie voor ouderen.

60andMore geeft artikelen en informatie voor een inspirerende levensfase.

 

Middels deze link kom je bij alle Artikelen over Inspiratie.

Let’s get started.